Idag var vi ikke så mange på trening, bare seks ekvipasjer, Aileen og U, Elisabeth og Linus, Karoline og Bliss, Hege og Ess og Elin og Trixie, og oss da. Vi satte opp en full bane og så to kombinasjoner, en felt og en slalåmkombinasjon som vi kunne øve på mens vi ventet på tur. Mika og jeg startet. Banen som var satt opp var ganske vanskelig med flere mellom og rundt + noen vanskelige bytter.

Jeg loka skikkelig idag, klarte ikke helt å få hodet og bena til å gjøre det jeg hadde tenkt tilsmiley. Mika hoppet som vanlig godt, men jeg surra så fælt, spesielt i første omgangen. Og så holdt jeg nok på litt lengre enn jeg burde ha gjort. Vi har fått råd om å leke mer før vi starter slik at Mika blir litt ekstra gira, men det kan virke som det også tar ut mye energi, og så gir han jo mer av seg selv gjennom banen, så her bør jeg bli flinkere til å kutte ned. Dog, de siste par omgangen var jeg flink og gjorde øktene korte.

I tillegg må jeg jobbe med vendingene mine igjen, etter at jeg begynte med blindbytte, bruker jeg det litt for mye og så glemmer jeg hvordan jeg gjør de vanlige snurrvendingene. Må få med meg både hode og bein og gjøre slik jeg briefer banen, i tillegg må jeg finne måter å ta hinder på slik at jeg ikke blir stående stille og så må jeg følge Mika hele veien til tunnellene slik at han ikke bremser opp og mister farten.

Ellers gjør Mika det veldig bra, han har begynt å skjønne ‘rundt’ og ‘ut’, i tillegg til å ta slalåminnganger direkte fra hinder. Knallvofse er hansmiley Vi øvde oss også litt på vippa idag og det går fremover, han er ikke fullt så skeptisk, men vi har nok en vei å gå her også før den sitter. Men målet foreløpig er å debutere i hopp-klassen slik at vi slipper disse felthinderene. Vi får se om jeg tør å melde oss på Oslo Hundeshow i slutten av mai…….eeekh