Nå er det en uke siden vi fikk trent sist, ble heller ingen hverdagslydighet på tirsdag, så det var godt å komme igang igjen idag.

Mika var veldig flink som vanlig, han gir alt, og farten hans er helt upåklagelig. Nå er det bare jeg som henger etter egentlig. Litt vanskelig å få gjort det jeg har briefet da det går fortere enn jeg er vant med og motorikken er ikke helt på min side gitt. Må prøve å bli flinkere på å trene enkelte elementer og mindre kombinasjoner slik at jeg får trent både plassering og bruk av armer og faktisk klare å gjennomføre løpet slik jeg har tenkt på forhånd.

Første banen var ganske vanskelig med mye svinger, rundt, mellom og vanskelige rørinnganger. Men Mika hoppet veldig bra, og slalåmen ser ut som sitter ganske bra nå.

Siste banen var ikke fullt så vanskelig, men den hadde vippa med og der er vi ikke trygge enda. Vi tok derfor å gjorde løypa litt annerledes slik at det ble enklere og så fikk vi da en fartsavslutning på kvelden. Mika reagerte litt på tunnellen som var satt opp i ‘s’-form, men ellers gjorde han det kjempebra. Vi kutta ned litt på den andre banen da Mika begynte å miste konsentrasjonen. Det et par løpe runder og så vir vi ferdige.

Dette holdt massevis og han kommeritl å være god og sliten imorgen!