Nå har det gått noen dager siden 17. mars. Har vært så mye å gjøre at jeg ikke har rukket å oppdatere etter forrige trening.

På onsdag var vi på gruppe med Ida og Heidi, Hege og Bailey og Bente og Tobias. Første banen var veldig ok, morsom, men vi sleit litt med inngangen til slalåmen, men etter litt terping gikk det bra. Mika har blitt fantastisk flink på slalåm i det siste. Etter å ha studert videoene så ser jeg også at jeg sliter med å bruke armene riktig. Jeg gjør det rett og slett litt vanskelig for meg selv. Så dette er noe jeg må fokusere på! Siste runden på første banen gjorde jeg det mye bedre.

I tillegg har Mika blitt mye bedre på vippa. Det er jo ‘nesten’ så han løper over. Her har han gjort store fremskritt, selv om vi har brukt litt tid på dette.

Video 1: Her er det en del ting å rette opp

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Video 2: Her gikk det mye bedre!

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Bane 2 var litt vanskligere. Her var det både kombinasjoner hvor man måtte beine for å nå frem og kombinasjoner som var litt mer teknisk vanskelige med ‘mellom’ og ‘rundt’. I tillegg var det en vanskelig slalåminngang rett fra mønet. Den ble litt i vanskeligste laget. Her var jeg flink til å bryte opp banen i flere deler og ikke ta alt på en gang. Her funka også armene litt bedre.

Video 3: Ikke så aller værst dette heller…:-)

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Det jeg må bli bedre på er å gjøre vendingene i tide. Noen ganger kommer vendingene akkurat litt i seineste laget.

Generelt var jeg veldig fornøyd med innsatsen denne treninga!