Dagens trening ble ikke fullt så bra som jeg hadde håpet etter onsdagens trening. Men egentlig ikke så aller værst, alt i alt.

Pappa var med idag da jeg var billøs, så supert at han kunne være med slik at vi fikk trent. Jeg begynner å grue meg litt til å delta i Drammen. Og jeg tror også det påvirket meg litt idag. Ble litt stressa og dro ting litt for langt.

Idag var vi på gruppe med Nina og Trixie, Nina og Mikko og Elisabeth og Linus. Aileen hadde satt opp en fin og ganske enkel bane, mye enklere enn vi vanligvis pleier å trene på. Men hjule skapt litt problemer for oss idag. Første gangen klarte han det akkurat slik han skulle, men så begynte han å tulle litt. Tror faktisk ikke han er helt hindersikker på hjulet, så dette må vi terpe litt mer på. Og så må jeg være flink til å belønne på riktig plass, i stedet for å tyne det ut. Det var godt vi hadde Elin som fulgte oss nøye! 🙂

Synd at vi ikke tok noe video idag, det tror jeg vi kunne hatt fordel av, for jeg loka litt mer i dag, altså.

På bane to hadde vi en litt vanskeligere start, og jeg merker at jeg sliter fortsatt med å finne riktige veier og linjer slik at jeg ikke får løst oppgavene optimalt. Og siden jeg starter sammen med Mika er det ikke alltid jeg kan følge samme vei som de andre som starter med sine hunder i sitt. Må bli litt tryggere og finne egne veier. Først prøvde jeg å krysse bak Mika, men her mistet han mye fart. Må øve mer på å krysse bak og helst når han ikke er sliten. Heldigvis hadde Elin noen gode råd også her. Nemlig gå på andre siden av første hinderet og sette Mika litt skrått slik at han fikk en rett linje til hinder nr. 2. Dette funka mye bedre. I tillegg funka blindbytte fra hinder 3 til tunnellen bedre enn å ‘snurre’. Kan bruke blindbytte ganske mye da Mika ikke er fullt så rask og jeg rekker å gjøre et blindbytte uten å miste kontrollen.

Mika hadde allerede blitt ganske sliten så vi tok noen korte runder og så fikk vi her øvd litt mer på vippa, og det klarte han bra. Nå kan jeg snart teste om han tar vippa uten at jeg holder igjen på slutten. Virker ikke lenger som han er så veldig skeptisk til dunket når vippa går nedi.

Mika gjorde en super jobb, men jeg må nok roe litt ned og ikke stresse. Har vært flink i det siste, men et lite tilbakefall nå. 🙂 Det blir bedre på onsdag! :-)!!!

Takk igjen Elin for supre råd, skal ta det med meg til neste gang! 🙂