På onsdag manglet vi noen av de vanlige, men vi hadde fått besøk av et par mandags-trenere istedet. Men ingen av oss hadde vært så lure at vi hadde printet ut noen baner….litt bortskjemte når bane-tegnerene våres ikke kan komme på trening smiley Men det var da bra at Ida og Kjetil hadde bane-oppsett i hodet. Ida’s bane spesielt skapte litt problemer for oss alle. En veldig bra bane for å øve inn både rundt, ut og mellom + at den også hadde element som skapte litt fart også. Tror det er en Jenni-jakkotuss-bane. Skapte hodebry for oss og det var bra!

Malin + Enzo, Ida & Heid og Mika og jeg var på gruppe sammen og vi startet på Ida’s vanskelige bane. Det var egentlig ikke så mange hinder, men de skulle forseres flere ganger på forskjellig måter, så måtte bruke litt tid på briefingen.

De første gangene husket jeg ikke helt banen, men det kom seg heldigvis. Prøvde å huske på råd fra tidligere treninger, blant annet det Hege S. hadde sagt om at jeg bør følge Mika mer og ikke løpe så mye ifra, og det funket veldig bra på denne banen. Mika fulgte meg veldig godt og han ble ikke “lurt” av lure-hinderne. Han begynner dog å få litt fart på trommestikkene sine så her må jeg nok øke min egen fart litt, han kommer til tider “fryktelig fort” slik at jeg blir litt for sen med vendingene mine og fange han opp tidsnok.

Her er en liten snutt av banen og hvordan det gikk for oss….

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Bane nr.2 var litt enklere, men den hadde egentlig en litt vanskelig slalom-inngang, spesielt for oss da vi ikke har øvd veldig mye på forskellige innganger. Vi har slitt nok med å få til slalåmen, men nå er det nok på tide å øve på ulike innganger for nå har han slalåmen godt inne…. Det var spesielt inngangen fra stigen til slalåm som var vanskelig. Starten på slalåmen var en rett linje fra stigen. Men MIKA FIKK DET TIL!smileysmiley Jeg ble ordentlig overrasket, og har tydligvis undervurdert min superdog!smiley

Artig å få det til altså! Og så begynner hodet mitt å registrere andre mulige veier å gå banen, og det er fremgang det også! Det er ikke alltid like lett, men kanskje det har løsnet litt nå som vi begynner å få litt øvelse!

Vi ser frem til ny trening på søndag og håper det fortsetter denne veien! Og så gleder vi oss til å komme ut, våren er på vei. Var en tur nedom “dumpa” på lørdag morgen, det er fortsatt endel snø der, men håper det smelter fort i løpet av påsken! Vi MÅ ut snart slik at vi får øvd litt på “pølsa” også, den har vi jo ikke vært i nærheten av siden vi flyttet inn. Håper vi får øvd litt på den før Drammen!

God påske alle sammen! koskos Heidi og Mikasmiley